K.R. Heus Timmer en Renovatiewerken BV
Allround vakwerk sinds 1972

WELKOM BIJ K.R. Heus Timmer- en Renovatiewerken

Allround vakwerk sinds 1972. Dat is waar wij voor staan. 

Daarom zorgen wij altijd voor goede service, een eerlijke prijs en kundige mensen. Door dicht bij onze klanten te staan, zijn wij altijd op de hoogte van zijn/haar wensen en daarom leveren wij altijd vakwerk op maat! 

Wilt u met ons kennis maken en meer te weten komen over onze diensten? Neem dan contact op via het contactformulier of via een van de onderstaande telefoonnummers. 

Nieuws


Terug naar overzicht

03-05-2021

Allround Timmerman gezocht!

🛠 VERSTERKING GEZOCHT 🛠

Vanwege aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een jonge enthousiaste all-round timmerman die ons team wilt versterken!

Wie ben jij?
Een beginnende allround timmerman die enthousiast, leergierig en een aanpakker is! Je hebt al enige ervaring in het timmervak maar bent vooral op zoek naar een leuke werkplek waar je meer kan leren. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs en ben je in staat om zelfstandig te werk te gaan 💪

Welke werkzaamheden ga jij uitvoeren?
🛠 Renovatie
🛠 Restauratie
🛠 Onderhoud
🛠 Dakkapellen

Wat bieden wij?
Wij zijn een enthousiast familiebedrijf dat sinds 1972 zich richt op allround timmer- en renovatiewerk. In ons team staan hard werken, gezelligheid, en jouw ontwikkeling centraal. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om zelfstandig te werk te gaan tegen een marktconform salaris.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op via de contactpagina of 06-26174597Terug naar overzicht